Welke verzekering heb ik nodig?

Direct verzekerd op weg!

Heb je net een geweldig nieuwe scooter of bromfiets gekocht, dan durf je hem nauwelijks alleen te laten!
Wij van Dirksen Scooters werken samen met ENRA Verzekeringen, die een prima verzekering voor je heeft ontwikkeld.
Wij kunnen je scooter of bromfiets voor jou verzekeren maar je kunt dit ook zelf online doen door op het ENRA logo te klikken.

ENRA Verzekeringen

Bij ENRA Verzekeringen kies je de scooter- of bromfietsverzekering die jij wilt. Wij bieden je drie verschillende verzekeringsvormen, alle drie met een super-voordelige premie. Daarnaast zijn er extra dekkingen mogelijk tegen een zeer voordelig tarief.

WA-verzekering (wettelijk verplicht)

Met deze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering verzeker je schade aan anderen (personen of zaken) die door of met het verzekerde motorrijtuig wordt veroorzaakt. Deze WA-verzekering vergoedt de materiële schade tot maximaal € 2.500.000,- en de schade aan personen tot maximaal € 5.000.000.

WA + Diefstal

Naast de hierboven genoemde verplichte WA-dekking voor jouw aansprakelijkheid tegenover anderen, is de scooter of bromfiets ook verzekerd tegen diefstal. In het eerste jaar krijgt de eerste eigenaar bij een nieuwe scooter de nieuwwaarde vergoed. Er geldt wel een eigen risico.

WA verzekering met volledig casco (Allrisk)

Deze verzekering biedt de meest complete dekking. Naast de verplichte WA-verzekering en de dekking tegen diefstal, dekt deze verzekering ook de schade aan jouw scooter of bromfiets door bijvoorbeeld aanrijding, vandalisme en te water laten.

Polisvoorwaarden

Deze zijn HIER te vinden.

Back to Top