OPHAALSERVICE

Bij Dirksen Scooters begrijpen we dat pech onderweg erg vervelend kan zijn. Daarom bieden we een handige ophaalservice aan voor scooters die bij ons gekocht zijn. Als je scooter plotseling met pech komt te staan, zorgen wij ervoor dat deze kosteloos wordt opgehaald binnen een straal van 25 kilometer. Dit is slechts een van de vele extra's die we bieden als onderdeel van onze service.

Onze ophaalservice is erop gericht om jouw scooter zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. We begrijpen dat je jouw scooter niet lang wilt missen en daarom doen we er alles aan om de benodigde reparaties snel en efficiënt uit te voeren. Onze ervaren monteurs staan klaar om eventuele problemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van jouw rit.

Daarnaast begrijpen we dat sommige mensen afhankelijk zijn van hun scooter en deze echt niet kunnen missen, zelfs niet tijdens reparaties. Daarom bieden we ook de mogelijkheid van een vervangende leenscooter. Op deze manier kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse routine, zonder onderbrekingen.

Onze ophaalservice en de optie van een vervangende leenscooter zijn extra voordelen die we bieden aan onze gewaardeerde klanten. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en je te ondersteunen bij eventuele scooterproblemen. Je kunt op ons rekenen om snel en efficiënt te handelen, zodat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

Als je jouw scooter bij ons hebt gekocht, kun je vertrouwen op onze betrouwbare ophaalservice. Of het nu gaat om een lekke band, een technisch probleem of een ander soort pech, wij staan voor je klaar. Bezoek onze scooter winkel en ontdek zelf de voordelen van onze ophaalservice en reparatiediensten.

Back to Top