GTS HL 6.0 - Wine Red

Op voorraad
€ 2.800,00
Maximum snelheid: 25 km/u (snor)

All-in Prijs: incl. rijklaar maken, kenteken & BTW.

Met deze geruisloze, volledige elektrische scooter, zal u heerlijk genieten van de prachtige omgeving.

 


Dankzij de krachtige 2000Watt elektrische motor geniet u in stilte van de omgeving. Onderweg stopt u bij een cafe, zet u uw scooter aan de lader en na een heerlijk kop koffie kunt u geruisloos weer verder touren!

De GTS HL 6.0 is er voor jong en oud, voor de hippe, stoere scholier, die zich wil onderscheiden van de rest, alsook voor de snelle ondernemer die vanuit de binnenstad snel naar kantoor wil of van kantoor naar de binnenstad voor een korte lunch met zijn collega’s. Parkeren is uiteraard geen probleem.

Dankzij deze de GTS HL 6.0 bent u milieubewust bezig, bespaard u fors op brandstofkosten en bent u klaar voor de toekomst!

Wij hebben deze prachtige scooter voor u leverbaar als 25km snor variant in het prachtig glans zwart. Met een actieradius* van 50-70km is deze uitermate geschikt voor dagelijks woon-werk verkeer, maar zeker ook om te genieten en lekker rond te touren!

Nog niet overtuigd? Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij ons in de winkel, showroom en werkplaats in Lunteren, maak een gratis proefrit en ervaar zelf de nieuwste revolutie op scooter gebied!

Meer informatie
AfleverkostenJa
KleurWine Red
Uitvoering25 km/u (snor)
Motor2000Watt
Garantie12 maanden
AandrijvingElektrisch
Maximale actieradius25 km/u 60 km
Laadtijd6 uur
Accu Capaciteit60V30ah
Euro Norm4
AlarmNee

Bij aankoop van een scooter verlenen wij de volgende service:

  • Bij de eerste 500 km, GRATIS onderhoud (bij een nieuwe scooter)
  • Bij onderhoud: GRATIS leenscooter beschikbaar
  • Diverse modellen & kleuren direct uit voorraad leverbaar
  • Bezorgen? Geef dit aan bij het bestel proces!
  • Buiten onze openingstijden een bezoek aan onze showroom? Dat kan op afspraak!
  • Bij pech: binnen 24 uur, binnen een straal van 25 kilometer, GRATIS ophaalservice. (o.a. in Ede, Lunteren, Barneveld, Amersfoort, de Klomp, Ederveen, Veenendaal, de Valk, Kootwijkerbroek, Stroe, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude)
Back to Top