Wil je liever niet in één keer betalen voor je aankoop? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreide betaalmethode zonder rente. Hiermee wordt het nog eenvoudiger om de scooter van je dromen te bemachtigen. Of je nu binnenkort vakantiegeld ontvangt of een extra bonus krijgt, In3 is de ideale manier om dit te realiseren. Je kunt het volledige aankoopbedrag in drie delen betalen zonder extra kosten. Zo koop je je favoriete product binnen je budget. 

De voordelen van in 3 termijnen

Met de betaalmethode in3 kun je direct over je nieuwe aanwinst beschikken, zelfs als je het aankoopbedrag niet in één keer voorhanden hebt. Je kunt genieten van je nieuwe levering met dezelfde service en behandeling die je gewend bent. Dankzij heldere afspraken is in3 een betrouwbare manier van betalen voor zowel jou als klant als voor de verkoper. Het mooiste van alles is dat je geen rente betaalt!

Voorafgaand aan de betaling voert Klarna of in3 een snelle gegevenscontrole uit. Als je betaling onverhoopt niet geautoriseerd wordt, kun je contact opnemen met in3 of Klarna, uiteraard kan je ook kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie? Bezoek dan de betaalprovider voor meer informatie: www.payin3.nl of Klarna.

Hoe werkt het?

Als je voor in 3 termijnen kiest, betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. Het tweede deel betaal je 30 dagen later en het derde deel nog eens 30 dagen later. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met een begeleidend sms'je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Helder en simpel

Bij in 3 termijnen hoef je je niet druk te maken over kleine lettertjes of ingewikkelde voorwaarden. Het is een veilige en aan te raden methode om je scooter gespreid te betalen. Met duidelijke afspraken weet je precies waar je aan toe bent. Zoals de naam al zegt; In 3 stappen is je nieuwe aanwinst voldaan. Het eerste deel betaal je op de dag van aankoop, het tweede deel na 30 dagen en het derde deel volgt 30 dagen later. Eén-twee-drie: zo simpel kan het zijn!

Back to Top