Horwin SK 1 Mat zwart

Op voorraad
Speciale prijs € 2.690,00 Normale prijs € 2.999,00
Maximum snelheid: 25 km/u (snor), 45 km/u (brom)

All-in Prijs: incl. rijklaar maken, kenteken & BTW.

Met de SK1 heeft Horwin een echte Daily Driver in handen met een modern design en robuuste lijnen. Met de moderne kleuren en luxe LED verlichting is de SK1 een opvallende verschijning die duidelijk zichtbaar is in het moderne verkeer. Door zijn hoge stuur en grote wielen (14-inch) is de SK1 een genot om mee te rijden.

Motor

De Horwin SK1 is uitgerust met een krachtige hub-motor met een indrukwekkend vermogen van 3000W. Deze motor blinkt uit in energie-efficiëntie en verbruikt slechts minimale stroom, wat zorgt voor optimale prestaties en een langere rijtijd.

Vering

Om een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, is de Horwin SK1 scooter voorzien van hoogwaardige dubbele hydraulische schokbrekers aan zowel de voor- als achterkant. Deze schokbrekers zijn niet alleen volledig instelbaar, maar kunnen ook naar uw persoonlijke voorkeur worden aangepast. Dankzij deze geavanceerde vering kunt u comfortabel rijden, ongeacht de staat van de weg.

Met de instelbare achterste schokbrekers kunt u de vering perfect afstemmen op uw rijstijl en voorkeuren. Dit, in combinatie met de grote 14-inch wielen aan zowel de voor- als achterkant, maakt de Horwin SK1 de ideale metgezel voor langeafstandsritten, waarbij comfort en stabiliteit centraal staan.

Verlichting

De Horwin SK1 is uitgerust met een intelligente led-koplamp die een helder en krachtig wit licht uitstraalt. Deze geavanceerde verlichtingstechnologie doorbreekt letterlijk de duisternis en zorgt voor een uitstekend zicht op de weg, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Bovendien beschikt de scooter over een handige functie voor automatische uitschakelvertraging, waardoor de verlichting blijft schijnen terwijl u naar uw garage of voordeur gaat, zodat u veilig kunt afstappen.

Dagrijlichten

De Horwin SK1 is uitgerust met automatische dagrijlichten, die de veiligheid verhogen, vooral op dagen met slecht zicht zoals regenachtige of mistige dagen. Deze dagrijlichten zorgen ervoor dat uw scooter goed zichtbaar is voor andere weggebruikers, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd.

Cockpit

Het overzichtelijke LCD-display van de Horwin SK1 toont een breed scala aan rij-informatie en gegevens. Of het nu gaat om snelheid, batterijstatus, afgelegde afstand of andere belangrijke parameters, u hebt altijd direct toegang tot deze gegevens, waardoor u volledige controle en bewustzijn hebt tijdens het rijden. Het intuïtieve ontwerp van de cockpit zorgt ervoor dat alle informatie duidelijk en gemakkelijk afleesbaar is, zodat u zich kunt concentreren op de weg.

Meer informatie
AfleverkostenJa
KleurCarbon Mat Black
Uitvoering25 km/u (snor), 45 km/u (brom)
Motor2800W
Garantie24 maanden
AandrijvingElektrisch
Maximale actieradius25 km/u 100 km 45 km/u 60 km
Laadtijd4/6uur
Accu Capaciteit72V26Ah
Euro Norm5
AlarmJa

Bij aankoop van een scooter verlenen wij de volgende service:

  • Bij de eerste 500 km, GRATIS onderhoud (bij een nieuwe scooter)
  • Bij onderhoud: GRATIS leenscooter beschikbaar
  • Diverse modellen & kleuren direct uit voorraad leverbaar
  • Bezorgen? Geef dit aan bij het bestel proces!
  • Buiten onze openingstijden een bezoek aan onze showroom? Dat kan op afspraak!
  • Bij pech: binnen 24 uur, binnen een straal van 25 kilometer, GRATIS ophaalservice. (o.a. in Ede, Lunteren, Barneveld, Amersfoort, de Klomp, Ederveen, Veenendaal, de Valk, Kootwijkerbroek, Stroe, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude)
Back to Top