Ecooter-ET3 -bright grey

Op voorraad
€ 2.190,00
Maximum snelheid: 25 km/u (snor), 45 km/u (brom)

All-in Prijs: incl. rijklaar maken, kenteken & BTW.

De Ecooter ET3 is een klasse apart.

Een elektrische scooter die je verwachting doet overstijgen.

Wat een mooie introductie van de nieuwe Ecooter ET3 elektrische scooter! Het klinkt als een aantrekkelijke optie met verschillende kleurenopties en een concurrerende prijs. Het feit dat de accu uitneembaar is en onder de treeplank is gemonteerd, waardoor er meer ruimte is onder het zadel, is een handige eigenschap voor rijders die een helm en andere items willen opbergen.

De snelle oplaadtijd van 6 uur is ook een pluspunt, vooral omdat dit kan worden gedaan met een standaard stopcontact thuis. Het biedt gebruikers het gemak om de scooter op te laden in hun garage of schuur. En het feit dat de garantietermijn 2 jaar of 12.000 km is, afhankelijk van wat eerder wordt bereikt, is een geruststellende gedachte voor potentiële kopers.

Met de beschikbaarheid van meerdere kleuren in de collectie, kunnen klanten hun favoriete tint kiezen die bij hun stijl past. Het feit dat klanten de scooter in de winkel kunnen komen bekijken en ervaren is ook een uitnodigende mogelijkheid.

Al met al lijkt de Ecooter ET3 een interessante elektrische scooteroptie die zeker de aandacht van potentiële kopers verdient.

Meer informatie
AfleverkostenJa
KleurGrijs
Uitvoering25 km/u (snor), 45 km/u (brom)
Motor2000Watt
Garantie24 maanden
AandrijvingElektrisch
Maximale actieradius25 km/u 80 km 45 km/u 60 km
Laadtijd6 uur
Accu Capaciteit24ah
Euro Norm5
AlarmJa

Bij aankoop van een scooter verlenen wij de volgende service:

  • Bij de eerste 500 km, GRATIS onderhoud (bij een nieuwe scooter)
  • Bij onderhoud: GRATIS leenscooter beschikbaar
  • Diverse modellen & kleuren direct uit voorraad leverbaar
  • Bezorgen? Geef dit aan bij het bestel proces!
  • Buiten onze openingstijden een bezoek aan onze showroom? Dat kan op afspraak!
  • Bij pech: binnen 24 uur, binnen een straal van 25 kilometer, GRATIS ophaalservice. (o.a. in Ede, Lunteren, Barneveld, Amersfoort, de Klomp, Ederveen, Veenendaal, de Valk, Kootwijkerbroek, Stroe, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude)
Back to Top