Ecooter E1 - Zwart

Op voorraad
€ 2.599,00
Maximum snelheid: 25 km/u (snor), 45 km/u (brom)

All-in Prijs: incl. rijklaar maken, kenteken & BTW.

De Ecooter E1 biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, waardoor de ultieme rijervaring voor iedereen binnen handbereik is. Deze elektrische scooter is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gepersonaliseerd met accessoires naar eigen smaak.

De Ecooter E1 biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, waardoor de ultieme rijervaring voor iedereen binnen handbereik is. Deze elektrische scooter is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gepersonaliseerd met accessoires naar eigen smaak.

Met een actieradius tot wel 80 km op één acculading, gebaseerd op een snelheid van 25 km/u, overtreft de E1 zijn concurrenten dankzij de efficiënte energiebenutting van de accu. Het innovatieve ontwerp van de middenmotor en diverse andere technologieën geven de Ecooter een voorsprong op de concurrentie.

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor maximale actieradius en optimale veiligheid.

Temperatuurregeling: De accutemperatuur wordt voortdurend gemeten om oververhitting te voorkomen.

Bescherming tegen overlading: De lader en accu zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor overladen wordt voorkomen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading: Het accusysteem van de Ecooter is voorzien van een ingebouwd veiligheidssysteem dat voorkomt dat de accu te ver ontladen wordt. Hierdoor kun je langer genieten van de maximale accucapaciteit.

UITNEEMBARE ACCU: De accu van de Ecooter E1 is eenvoudig uitneembaar. Je kunt de accu gemakkelijk opladen door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken. Daarnaast is het ook mogelijk om de accu op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

STIJLVOL ONTWERP: De Ecooter E1 combineert een modern design met retro-elementen. Met diverse kleuropties en accessoires kun je de Ecooter volledig naar jouw smaak personaliseren. Op deze manier creëer je moeiteloos jouw unieke Ecooter!

Meer informatie
AfleverkostenJa
KleurZwart
Uitvoering25 km/u (snor), 45 km/u (brom)
Motor3000Watt
Garantie24 maanden
AandrijvingElektrisch
Maximale actieradius25 km/u 90 km 45 km/u 80 km
Laadtijd6 uur
Accu Capaciteit60V32ah
Euro Norm5
AlarmJa

Bij aankoop van een scooter verlenen wij de volgende service:

  • Bij de eerste 500 km, GRATIS onderhoud (bij een nieuwe scooter)
  • Bij onderhoud: GRATIS leenscooter beschikbaar
  • Diverse modellen & kleuren direct uit voorraad leverbaar
  • Bezorgen? Geef dit aan bij het bestel proces!
  • Buiten onze openingstijden een bezoek aan onze showroom? Dat kan op afspraak!
  • Bij pech: binnen 24 uur, binnen een straal van 25 kilometer, GRATIS ophaalservice. (o.a. in Ede, Lunteren, Barneveld, Amersfoort, de Klomp, Ederveen, Veenendaal, de Valk, Kootwijkerbroek, Stroe, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude)
Back to Top